De uitgelegd.

Uw facilitaire lasten zijn onze zorg. Met deze insteek heeft Glossy Cleaning een unieke en onderscheidende methode ontwikkeld. Deze unieke werkwijze verdient vanzelfsprekend een onderscheiding. Met trots introduceren wij onze: WAC-Methode!

De WAC-methode bestaat uit 3 onderscheidende services:
  • Was service
  • Afval service
  • Controle service

 

Wist u dat: een schoonmaakdoekje 24 uur na gebruik meer dan 4 miljard bacteriën kan bevatten. Dit is meer dan het aantal bacteriën op een gemiddelde toilet!

Glossy Cleaning hanteert een eigen was service. Dit houdt in dat al uw hand-thee en vaatdoeken gewassen worden. Sterker nog, wanneer u kiest voor Glossy Cleaning, dan leveren wij u geheel op eigen kosten hand-thee en vaatdoeken. Deze doeken worden gewassen en bij de eerst volgende schoonmaakbeurt opgehangen. Ook valt onder de was service de garantie dat Glossy na elke schoonmaakbeurt zijn gebruikte schoonmaakdoeken wast. Glossy Cleaning neemt hygiëne en met name uw gezondheid uiterst serieus.

Wij regelen uw bedrijfsafval.

Uw bedrijfsafval wordt tijdens een standaard schoonmaakbeurt verzameld door een van onze werknemers. Het bedrijfsafval zal door ons worden meegenomen en geheel gratis worden weggebracht. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Persoonlijke communicatie is onze kracht.

Glossy Cleaning voert periodiek controles uit. Om ons personeel optimaal aan te kunnen sturen wordt er gewerkt a.d.h.v. een logboek. Dit logboek fungeert als een communicatieschakel tussen uw organisatie en Glossy Cleaning. Onze medewerkers noteren in het logboek wanneer en welke werkzaamheden zij hebben uitgevoerd. Wanneer er vanuit uw organisatie opmerkingen zijn, dan verzoeken we dit in het logboek te zetten. Mocht er specifiekere onaangenaamheden optreden, dan raden we u aan om dit direct terug te koppelen naar de directie. Bij Glossy Cleaning geldt: nu bellen is nu oplossen!

Heeft u nog vragen? Vul direct het contactformulier in.

WAC-methodiek uitgelegd
Sluit Menu