In een uiterst zoektocht naar een geschikt schoonmaakbedrijf in Wijchen bent u momenteel belandt bij schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning. Voordat u verder zoekt zouden we onszelf graag aan u voorstellen. Met circa 15 jaar ervaring in de schoonmaakbranche is Glossy Cleaning momenteel uitgegroeid tot een begrip in de regio. We bieden afnemers een ruim aanbod schoonmaakdiensten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het uitgebreide dienstenpakket via de website of laat u informeren door eigenaresse Helsper. Wilt u direct, snel en gemakkelijk een offerte ontvangen? Dat kan.

Miranda Helsper Glossy Cleaning
Miranda Helsper

Welkom bij Glossy Cleaning. Wij ontzorgen diverse bedrijven en particulieren in Wijchen en omstreken. Met het brede aanbod schoonmaakdiensten vindt u altijd hetgeen waar u naar op zoek bent. Op zoek naar een schoonmaker van uw kantoorruimtes? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mijn naam is Miranda Helsper, trotse eigenaresse van Glossy Cleaning.

 “De garantie op glanzend schoon”

Op 4 oktober 2004 koos eigenaresse Miranda Helsper ervoor om haar passie voor schoonmaken te vertalen naar een zelfstandige organisatie. Als nieuw schoonmaakbedrijf in de markt wilde Helsper de regionale markt kennis laten maken met het glanzend schoonmaken; zodoende ook de naam ‘Glossy Cleaning’. Met haar schoonmaakbedrijf voorziet ze diverse bedrijven, maar ook particulieren die op zoek zijn naar een betaalbaar en betrokken schoonmaakbedrijf in Wijchen (Bijsterhuizen).

Een ruim aanbod schoonmaakdiensten om al uw facilitaire wensen te voorzien.

Voornamelijk zijn we actief met het schoonmaken en onderhouden van kantoorruimtes. Daarnaast bieden we afnemers een aantal andere schoonmaakdiensten, waaronder: GlasbewassingTrappenhuizenGevelreinigingTapijtreiniging.

Geïnteresseerd en/of benieuwd naar de verschillende diensten? Klik op de gewenste dienst voor een uitgebreidere uitleg.

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient tijdens uw zoektocht naar een geschikt schoonmaakbedrijf in Wijchen.

Facilitaire wensen vertalen naar een glasheldere offerte, betekent dat we uw wensen eerst uiterst persoonlijk inventariseren om u vervolgens te voorzien van een overzichtelijke offerte. Glossy Cleaning staat bekend als schoonmaakbedrijf dat kwaliteit levert. We identificeren onszelf dan ook graag met dit gegeven. Afnemers die op zoek zijn naar het goedkoopste schoonmaakbedrijf zijn bij Glossy Cleaning niet aan het juiste adres. Als regionale speler in de markt hechten wij meer waarde aan persoonlijke, duurzame relaties met onze klanten. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om u persoonlijk te helpen. 

“Een of meerdere vaste medewerkers zodat u altijd weet wie en wanneer u ons kunt verwachten.”

Glossy Cleaning kiest ervoor om één of meerdere vaste werknemers op haar schoonmaakprojecten te zetten. Zo weet u altijd wie er komt schoonmaken en wanneer dit gedaan wordt. 

Duurzaam en milieubewust schoonmaken. Dat is verantwoordelijkheid nemen.

Glossy Cleaning optimaliseert milieubewust schoonmaken in het nooit stilstaande bedrijfsproces. We houden de markt nauw in de gaten om de laatste trends en ontwikkelingen binnen het verduurzamende schoonmaakwereld op te nemen binnen onze bedrijfsvoering. Naast het uitsluitend gebruik maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, minimaliseert Glossy Cleaning haar plasticgebruik. We scheiden bij iedere afnemer het opgehaalde bedrijfsafval tussen restafval en plasticafval. Zo proberen we een steentje bij te dragen aan het reduceren van de ‘plasticsoep’.

Een offerte aanvragen? Dat kan snel en gemakkelijk via het contactformulier. 

Druk op: contactformulier om een offerte aan te vragen. Persoonlijk geholpen worden, dat kan via 0619084940 of via “Whatsapp Chat”. 

Rated 4.8/5 based on 21 customer review
Deel Glossy Cleaning op Sociale Media
Sluit Menu